BeautyMed clinic

Здорова шкіра, ТОП 10 порад

Категории
Здорова шкіра, ТОП 10 порад

Сьогодні розповімо Вам про ТОП -10 рекомендацій по догляду за шкірою обличчя

Перш, ніж почати догляд за шкірою, необхідно визначити її тип. Навіщо? Тому що косметичні продукти – від мила до зволожувачів – розраховані на певний тип шкіри, вони мають свій pH і тому по-різному впливають на шкіру.
Пийте більше води. Зволожена шкіра еластична, краще захищена від інфекції і має підвищену стійкість проти утворення зморшок.
Очищуйте шкіру регулярно (1-2 рази на день). Завжди вмивайтеся водою кімнатної температури, не потрібно робити її дуже холодною або гарячою.
Будьте ніжні зі своєю шкірою. Навіть якщо ви проходите курс пілінгу, не тріть шкіру з силою і не розтягуйте її.
Завжди тримайте шкіру зволоженою. Суха шкіра в’яне швидше, від нестачі вологи з’являються мікророзриви, роздратування, тріщини. Вибирайте зволожувач з pH, який підходить вашому типу шкіри.
Не використовуйте мила. Мило підходить тільки для решти тіла і після використання потрібно ретельно змити його водою. Не всяке очищуючий засіб або гель підходить для вашої шкіри і тримайтеся подалі від продуктів з дуже низьким або високим рівнем pH. Вибирайте продукти з pH, наближеним до кислотності шкіри – 5.5.
Захистіть шкіру від сонячного випромінювання. При контакті шкіри з сонячним світлом рекомендується використовувати захисні креми. УФ випромінювання підвищує ризик виникнення раку шкіри, так що вибирайте зволожувач з більш високим рівнем захисту.
Сон і рухи.
Ця чарівна комбінація не тільки приведе вас до міцного здоров’я, але і забезпечить здоров’я шкіри, скоротить зморшки і допоможе підвищити еластичність шкірного покриву.
Правильно лікуйте захворювання шкіри. Якщо ви помітили роздратування або прищ, від якого не врятуватися, чорні точки або інші ознаки занепокоєння, проконсультуйтеся з косметологом або дерматологом.
Скоротити рівень стресу – важливо! Стрес шкодить шкірі, так що зробіть все, щоб не піддаватися йому.
А на безкоштовній консультації фахівці Beautymed клініки із задоволенням допоможуть підібрати для Вас домашній догляд.

Ласкаво просимо!

Оберіть мову сайту: